Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Παγκόσμιο φαινόμενο!

Για ποιον λόγο μπήκαμε αναγκαστικά στον μηχανισμό στήριξης; Εξαιτίας της αδυναμίας δανεισμού μας λένε οι ειδικοί. Μια αδυναμία, όμως, η οποία μάλλον ήταν τεχνητή, εφόσον σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία η Ελλάδα δεν ήταν σε πολύ χειρότερη οικονομική κατάσταση από χώρες, οι οποίες εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να δανείζονται! Στην περίπτωση μας, όμως, συμβαίνει ακόμα και το εξής παράδοξο: Σε όλες τις χώρες, στις οποίες πήγε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), πρώτα χρεοκόπησαν, δηλώνοντας στάση πληρωμών και κατόπιν εμφανίστηκε το ΔΝΤ. Στην πατρίδα μας, το ΔΝΤ μάλλον ήρθε για να μας χρεοκοπήσει προκειμένου να μπούμε κάτω από τον εσαεί έλεγχο του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος! Τρανή απόδειξη, η υπογραφή των δύο επαίσχυντων μνημονίων, με την δεύτερη δανειακή σύμβαση μάλιστα να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο, το οποίο επιτρέπει την απειλή ζωτικών εθνικών συμφερόντων για ασήμαντους λόγους. Το δίκαιο της αποικιοκρατίας, όπου οι λαοί δεν προστατεύονται από κανένα δικαίωμα και που δεν επιτρέπει ούτε την εθνική ασυλία! (να μην διεκδικείς δηλαδή, μέρος της επικράτειάς σου: αυτό σημαίνει εθνική ασυλία). 

Ιδού, όμως, και πως εφαρμόζεται βήμα-βήμα το σατανικό τους σχέδιο: Εντός Ελλάδας δρομολόγησαν μια άνευ προηγουμένου «πλύση» εγκεφάλου, προκειμένου να πιστέψουμε ότι όλοι είμαστε κλέφτες και τα «πήραμε», άρα όλοι είμαστε ένοχοι και πρέπει να πληρώσουμε. Ένας ολόκληρος λαός κατηγορείται συλλήβδην για διαφθορά, σπατάλη, τεμπελιά και ό,τι άλλο είναι δυνατόν να προκαλέσει το κοινό ανθρώπινο αίσθημα. Οι Έλληνες, στο σύνολο τους, παρουσιάζονταν σαν τα παράσιτα, που ζούσαν εις βάρος των άλλων λαών! Ναι, ναι, κυρίως των γερμανών που στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο κατέστρεψαν και λεηλάτησαν την πατρίδα μας…. οι γερμανοί που είναι ματωμένοι ως το λαιμό με αίμα Ελληνικό! Κι άλλα κράτη στο παρελθόν χρεοκόπησαν, αλλά οι λαοί τους έτυχαν τουλάχιστον της παγκόσμιας συμπάθειας. Ο Ελληνικός Λαός, πριν ακόμα χρεοκοπήσει, κατηγορήθηκε με τρόπο όχι απλά άδικο, αλλά ανήθικο.. Μιλάμε για πρωτοφανή στην ιστορία έκρηξη μισελληνισμού και ακραίες καταστάσεις, που αγγίζουν τα όρια της παράνοιας! 

Αναντίρρητα σε όλα τα παραπάνω υπάρχουν και πολλές αλήθειες που πρέπει όλοι να αναγνωρίσουμε: για τους μαϊμού τυφλούς που λέγεται ότι λαμβάνουν ακόμα σύνταξη, για τους πεθαμένους που συνταξιοδοτούνται ακόμα, για τους κάθε λογής ανάπηρους που δεν είναι ανάπηροι, για τους έντιμους που δεν είναι έντιμοι, για τους αδιάφθορους που είναι διεφθαρμένοι, για τους τρελούς που είναι γνωστικοί… Το ΠΑΣΟΚ πρώτα που μετέτρεψε το κράτος σε κομματικό φέουδο και η Ν.Δ. στην συνέχεια που δεν έκανε τίποτε απολύτως για να αλλάξει τα κακώς κείμενα. Ποιος αλήθεια ξεχνά π.χ. τον διορισμό χιλιάδων αχρείαστων αγροφυλάκων από τον Μητσοτάκη, μόνο και μόνο για να βολευθούν τα δικά μας παιδιά! Για περισσότερα από τριάντα χρόνια, σε κάθε συνοικία φύτρωναν σαν μανιτάρια τα διάφορα μαγαζάκια των επιμορφωτικών σεμιναρίων, τα οποία -εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων βέβαια- ροκάνιζαν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, που αντί να πηγαίνουν στην ανάπτυξη, ικανοποιούσαν, με το αζημίωτο εννοείται, τα ρουσφέτια των πολιτικών γραφείων! 

 Και οι δανειστές μας «λάδωναν» τους πολιτικούς να δημιουργούν διαρκώς νέα χρέη με τις υπερτιμολογήσεις των προμηθειών των μεγάλων ΔΕΚΟ. Σ΄ αυτό το απίστευτο φαγοπότι πρώτοι και καλύτεροι οι γερμανοί: αρκεί να σκεφτεί κάποιος την σχέση του OTE με την Dodge Telecom, την Siemens και τους δανειστές μας, τα στραβά υποβρύχια, τα τυφλά βομβαρδιστικά και πάει λέγοντας… Η Siemens που έκανε μόνη της τις υπερτιμολογημένες ελληνικές «παραγγελίες» και η ίδια μας σύστηνε και τον τοκογλύφο από τον οποίο θα δανειζόμασταν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε το ελληνικό δημόσιο χρέος που κανένας από αυτούς δεν θέλει να ψάχνουμε για τις λεπτομέρειες!!! 

Υ.Γ.: Ο Γ. Παπανδρέου, ο άνθρωπος τη παγκόσμιας κυβέρνησης, που έφερε το ΔΝΤ και έφυγε κακήν κακώς από την εξουσία, εξελέγη ομοφώνως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Ένας άνθρωπος, που ποτέ δεν είχε να πει τίποτε απολύτως, δεν άφησε μικρόφωνο στον κόσμο που να μην μιλήσει, ούτε και πεντάστερο ξενοδοχείο (εν μέσω οικονομικής κρίσης) στο οποίο να μην κοιμήθηκε! Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: