Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η επόμενη μέρα…..


Τώρα που οι εκλογές αποτελούν παρελθόν (;) ας επιχειρήσουμε μια πρώτη σύντομη αποτίμηση της σημερινής εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Μιας κατάστασης πολύ διαφορετικής από αυτή που μας παρουσίαζαν προεκλογικά όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες που η πατρίδα μας περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της δεν χωρούν ωραιοποιήσεις και μισόλογα: Ιδού λοιπόν σε αδρές γραμμές, ποια είναι η σημερινή δεινή θέση της χώρας: 
5000 αυτοκτονίες, ανεργία στο 25%, ενώ άλλοι τόσοι νέοι κυρίως άνθρωποι υποαπασχολούνται και εργάζονται σε συνθήκες καταδυνάστευσης. Κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, 200.000 λουκέτα, βασικές ελλείψεις σε φάρμακα, σύριγγες, γάζες και άλλα απαραίτητα χρειώδη στα νοσοκομεία!!! Και άστεγοι… πάρα πολλοί άστεγοι. Και πολλές χιλιάδες συνάνθρωποι μας που ξεγελούν την πείνα τους στα συσσίτια της φιλανθρωπίας! Ένα απίστευτο εκρηκτικό μείγμα με πρωταγωνιστές τους αριθμούς και μια λογιστική αποτίμηση που δεν βγαίνει, όσο και αν όλοι οι έντιμοι πολίτες πληρώνουν ξανά και ξανά τις ανομίες, την κραιπάλη και την κλεπτομανία της άρχουσας τάξης. Και είναι παρά πολλοί εκείνοι οι Έλληνες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αβάσταχτες φορολογίες που το αφερέγγυο κράτος επέβαλε σ’ όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες του προκειμένου να καλύψει την μαύρη τρύπα των ταμείων που δημιούργησαν οι λήσταρχοι εθνοπροδότες Τσοχατζόπουλοι με όλη την φασιστο-σοσιαλιστική παρέα τους! 

Εκτός όμως από το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα υπάρχουν και άλλα ζητήματα ανοικτά που απειλούν συθέμελα την πατρίδα μας. Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία σε στάση αναμονής τρίζουν τα δόντια και περιμένουν την ευκαιρία για εφαρμογή των επεκτατικών σχεδίων τους. Σε μια εποχή που η αποδόμηση του κράτους έθνους φαίνεται να είναι ύψιστη προτεραιότητα για εκείνους που χρόνια τώρα έριξαν τις μάσκες και τα δικά μας τείχη αντίστασης. Σε μια Ελλάδα, την τρίτη πλέον γερασμένη χώρα στον κόσμο, με το 20% του πληθυσμού της να είναι άνω των 65 ετών, ενώ τα παιδιά έως 14 ετών αποτελούν μόνο το 14%.! Και οι παράνομοι μετανάστες που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα!!!! 

Εδώ είμαστε και περιμένουμε λοιπόν. Με την ελπίδα ότι η νέα κυβέρνηση θα βάλει τέλος στην κλεπτομανία της άρχουσας τάξης και θα στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους Μικρούς ηγέτες της Εθελοδουλίας και της υποταγής που εκχώρησαν τον τεράστιο πλούτο της χώρας και την εθνική κυριαρχία στο όνομα ενός νεοκατακτιτικού μνημονίου. Αυτό το μνημόνιο που αν η νέα κυβέρνηση δεν καταφέρει να το ανατρέψει, δεν την βράζει μέχρι τα Χριστούγεννα!!! 

Υ.Γ. 1: Και η Ελλάς και Κύπρος (η άλλη Ελλάς) βρίσκονται σήμερα ανάμεσα, όπως ο Οδυσσέας του θρύλου, στην Σκύλλα και την Χάρυβδη. Και θέλει δουλειά πολλή για να εξημερώσουμε την Σκύλλα…… Μέρκελ…. Ακούς!!!! Εθνική Ελλάδος γεια σου. Την Παρασκευή ερχόμαστε!!!! 

Υ.Γ.2: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Θα ζήσουμε με τα λεφτά που έχουμε»! Ναι, ναι… στις τράπεζες της Ελβετίας!!! Αλήθεια ποιος σύζυγος γυναίκας πολιτικού (μην την δούμε ξανά υπουργό Παναγία μου), φυγάδευσε ένα εκατομμύριο ευρώ που κατά λάθος ξέχασε να τα δηλώσει στην εφορεία….. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: