Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ισλανδία των ψαράδων…

Τα όσα άναυδοι παρακολουθούμε να εξελίσσονται σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο με τις ντιρεκτίβες και τα τελεσίγραφα των νεοναζί της Ευρώπης (βλέπε Μέρκελ-Σαρκοζί), δεν αποτελούν την τελευταία πράξη του δράματος δυστυχώς! Ήδη τα γερμανικά ΜΜΕ αξιώνουν επιτακτικά την "προαγωγή" της οικονομικής κατοχής σε ολοκληρωτική κατοχή, κάποια δημοσιεύματα μάλιστα σε γερμανικές «φυλλάδες», παρουσιάζουν μια πλαστή εικόνα της καθημερινότητας της ελληνικής κοινωνίας και εντελώς απροκάλυπτα ζητούν επιβολή της «έννομης τάξης» στην Ελλάδα!!! Τι κι αν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι παραδέχονται ότι όσα αποφάσισαν και αποφασίζουν δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουν το ελληνικό πρόβλημα αλλά και συνολικότερα την δημοσιονομική κρίση. Και το τελευταίο φύλλο συκής έπεσε λοιπόν! Προφανής στόχος των ευρωπαίων δεν είναι άλλος από του να δημιουργήσουν φοβικούς ανθρώπους, που θα αποδέχονται τις αποφάσεις της «παγκόσμιας δικτατορίας», σε μια προσπάθεια να διαλύσουν οικονομικά, και να καθυποτάξουν πολιτικά και Εθνικά την Ελλάδα. Η συνταγή πάντα ίδια: Άλλες δεκάδες δις (την μερίδα του λέοντος θα την πάρουν οι τραπεζίτες), με στόχο την αποπληρωμή προηγούμενων δανείων, υπό τον όρο ακόμα μεγαλύτερης αφαίμαξης της ενεργούς ζήτησης της ελληνικής οικονομίας, χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών οδηγείται στην εξαθλίωση.

Και ποιά, είναι η Ελληνική απάντηση σε τούτη την πρωτόγνωρη επίθεση των εκπροσώπων των τρωκτικών του Δ.Ν.Τ. και της τρόικα; Με όπλα την παραπλάνηση και τον εκβιασμό, ο εγκάθετος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και τα εξαπτέρυγα του παρέδωσαν την χώρα χωρίς αντίσταση (μια σύγκριση του διαγγέλματος Τάσσου και Παπαδήμου τα λέει όλα). Για την επιβεβαίωση των παραπάνω αρκεί μια απλή ανάγνωση μερικών μόνο άρθρων της δανειακής σύμβασης. Έχουμε και λέμε λοιπόν: ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία). Γι' αυτό όταν προσφέρθηκε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο η κυβέρνηση κώφευσε!!!!. Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του. Δηλαδή μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!! Η νέα σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο! Έχει ακόμα 10 κανονιστικούς νόμους, 20 γενικές ρυθμίσεις και 30 προεδρικά διατάγματα που προβλέπουν μισθούς πείνας για τους νέους, αφού τους καλεί να ζήσουν με 400 ευρώ, (όσοι θα έχουν εργασία) και τα περήφανα γερατειά με ανύπαρκτες συντάξεις! Η Ευρώπη των λαών καλεί του Έλληνες να ζήσουν χωρίς κλαδικές συμβάσεις (ώστε η εργατική δύναμη να είναι ανύπαρκτη) και να πληρώσουν οι φτωχές τάξεις την εμπορευματοποίηση της παιδείας και την ανύπαρκτη Υγεία. Ώσπου σύντομα να επανέλθουν με νέα πιο σκληρά μέτρα που θα διαλύσουν ότι απέμεινε!!! Και όλα αυτά από το ΠΑΣΟΚ που επέβαλε το μνημόνιο ενώ εκλέχθηκε για να εφαρμόσει ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα και την παρούσα κυβέρνηση που δεν εκλέχτηκε καν! Και το Ναι σε όλα του Αντώνη Σαμαρά που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας! Και είναι πραγματικά τραγικό να αποφασίζουν για το μέλλον του Ελληνικού Λαού οι άνθρωποι που ευθύνονται για το δράμα του….

Υ.Γ.: Όσοι φοβούνται την χρεοκοπία ας ρίξουν μια ματιά στην Ισλανδία όπου μια μικρή χώρα με δύναμη και με σαφήνεια διακηρύσσει ότι ο Λαός τους είναι Κυρίαρχος…. Το 2003 το χρέος της Ισλανδίας ήταν ίσο με το 200% του ΑΕΠ, ενώ το 2007 είχε φτάσει στο 900%. Στην Ελλάδα σήμερα είναι στο 160%. Σήμερα η Ισλανδία των ψαράδων χωρίς τον ορυκτό πλούτο, την Βιομηχανία και τον Γεωργικό τομέα που έχουμε εμείς, έχει ανάπτυξη 3.1% και ανεργία 6.9% το 2011. Η Ελλάδα έχει 7% ύφεση και 21% ανεργία. Στην Ελλάδα σήμερα όλη μέρα ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί παρουσιάζουν εικόνες από εμπάργκο τροφίμων φαρμάκων και καυσίμων και το αποκαλούν χρεοκοπία. Τερατολογούν για να στηρίξουν το σύστημα.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε Παπανδρέου! Τα μεγαλύτερα λαμόγια είστε εσύ και οι παρατρεχάμενοι σου, μαζί με ολόκληρο το σόι σου!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συνθλίβουν το όραμα

Το 1936, η Ελλάδα του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά αρνήθηκε να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δανείου που είχε συνάψει με τη βελγική τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Αμέσως μετά την απόφαση αυτή η κυβέρνηση του Βελγίου προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο, που είχε ιδρύσει η Κοινωνία των Εθνών, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι αθετεί τις διεθνείς της υποχρεώσεις. Η Ελλάδα απάντησε ότι αδυνατεί να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, διότι δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κατάσταση του Λαού και της χώρας! Ιδού και το σχετικό υπόμνημα προς του δανειστές: «Η Κυβέρνηση της Ελλάδος, ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού και για τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή. Όποια κυβέρνηση κι αν ήταν στην θέση της, θα έκανε το ίδιο». (Yearbook of the International Law Commission, 1980, v.l., σελ.25).

Το 1938 ο νομικός εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβέρνησης κατέθεσε το εξής υπόμνημα που στο Διεθνές Δικαστήριο: «Ενίοτε, μπορεί να υπάρξει μια έκτακτη κατάσταση, η οποία κάνει αδύνατο για τις Κυβερνήσεις να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τους δανειστές και προς τον Λαό τους. Οι πόροι της χώρας είναι ανεπαρκείς για να εκπληρώσουν και τις δύο υποχρεώσεις ταυτοχρόνως. Είναι αδύνατον να πληρώσει μια Κυβέρνηση το χρέος και την ίδια στιγμή να παρασχεθεί στον λαό η κατάλληλη διοίκηση και οι εγγυημένες συνθήκες για την ηθική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη. Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Και φυσικά, το καθήκον του Κράτους να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των βασικών δημοσίων υπηρεσιών, υπερτερεί έναντι της πληρωμής των χρεών της. Από κανένα κράτος δεν απαιτείται να εκπληρώσει, μερικά ή ολικά, τις χρηματικές του υποχρεώσεις, αν αυτό θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών του και έχει ως αποτέλεσμα την αποδιοργάνωση της διοίκησης της χώρας. Στην περίπτωση που η αποπληρωμή των χρεών θέτει σε κίνδυνο την οικονομική ζωή και τη διοίκηση, η Κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διακόψει ή και να μειώσει την εξυπηρέτηση του χρέους»!

Με αυτά τα επιχειρήματα το Διεθνές δικαστήριο δικαίωσε την Ελλάδα, δημιουργώντας νομικό προηγούμενο, στο οποίο μάλιστα το 2003 στηρίχθηκε η Αργεντινή και ο αείμνηστος πρόεδρος της, Νέστωρ Κίχνερ, ο οποίος επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους της χώρα του, αντί να την υποδουλώσει στο Δ.Ν.Τ.!

Συμπέρασμα: Καμία κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να θυσιάζει τον λαό και τη χώρα της, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα. Όχι μόνο με βάση το Σύνταγμα και το δίκαιο της χώρας, αλλά και με βάση το διεθνές δίκαιο όταν μια χώρα αντιμετωπίζει μια «κατάσταση ανάγκης», όπως είναι το άμεσο ενδεχόμενο μιας πτώχευσης, το διεθνές δίκαιο αναγνωρίζει στην κυβέρνηση της χώρας το δικαίωμα να αρνηθεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών της, προκειμένου να μη θιγούν τα δικαιώματα των πολιτών της και να μην απειληθεί η εσωτερική έννομη τάξη και ασφάλεια. Όλα αυτά απαντούν ευθέως στους κινδυνολόγους και συνομολογητές και της πρώτης και της δεύτερης δανειακής σύμβασης: Στους αχρείους πολιτικούς που συνθλίβουν το όραμα των Ελλήνων! Η πλειοψηφία των σημερινών «ελλήνων πολιτικών», που είναι αμερικανοί, γερμανοί, γάλλοι, δωσίλογοι, μασόνοι, απατεώνες, αυτουργοί και συναυτουργοί, στο μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε σε βάρος του Λαού μας, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν…

Υ.Γ.: Άλλο ένα ψέμα, από τα πιό μεγάλα, που μας λένε για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα καταπίπτει με πάταγο. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Τζανέτος Καραμίχας το ποσοστό αυτάρκειας της χώρας σε μία σειρά βασικών αγροτικών – διατροφικών προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής για το έτος 2010, ανέρχεται κατά μέσο όρο στο 94% περίπου!!!!!! Στη φυτική παραγωγή, όπως προκύπτει η αυτάρκεια είναι 99%.... «Πρέπει να σταματήσει η απαξίωση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η τρομοκρατία ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν θα έχουμε να φάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τζανέτος Καραμίχας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση στα Σκόπια έρχεται από την...Οξφόρδη!

Όταν η ιστορία κατασκευάζεται για να εξυπηρετήσει αλλότρια κίνητρα.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας απίστευτης απρέπειας έναντι της Ιστορίας που φθάνει και ξεπερνά τα όρια της παράνοιας. Η αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων –συνεπικουρούμενη μάλιστα από «δικούς μας συμμάχους»- της οποίας το πιο προφανές σύμπτωμα είναι η καταχρηστική οικειοποίηση από την κυβέρνηση των Σκοπίων του πιο διάσημου Μακεδόνα, του Μέγα Αλέξανδρου, όχι μόνο καταλύει γεωγραφικά και ιστορικά δεδομένα, αλλά δίνει και το έναυσμα για ανεξέλεγκτες εξελίξεις στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.

Ποια είναι όμως η πραγματική καταγωγή των ανεκδιήγητων γειτόνων μας; Ιστορικά κείμενα καταδεικνύουν ότι οι σκοπιανοί είναι οι σύγχρονοι κάτοικοι της αρχαίας Παιονίας και μιλούν Σλάβικα -μια γλώσσα που εισήχθη στα Βαλκάνια περίπου μια χιλιετία μετά το θάνατο του Αλέξανδρου και είναι ιεροσυλία να διεκδικούν τον Μέγα Αλέξανδρο για εθνικό τους ήρωα. Και σίγουρα δεν ήταν Μακεδόνες. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν εξολοκλήρου και αδιαμφισβήτητα Έλληνας. Ο προ-προ-προπάππος του, Αλέξανδρος Α΄, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου η συμμετοχή επιτρεπόταν μόνο σε Έλληνες. Ακόμα και πριν από τον Αλέξανδρο Α΄ οι Μακεδόνες τοποθετούσαν τις προγονικές τους ρίζες στο Άργος και πολλοί από τους βασιλείς τους χρησιμοποιούσαν την κεφαλή του Ηρακλή -του κατεξοχήν Έλληνα ήρωα- στα νομίσματά τους. Ο Ευριπίδης -που πέθανε και θάφτηκε στη Μακεδονία- έγραψε το έργο του Αρχέλαος προς τιμήν του μεγάλου θείου τού Αλέξανδρου και το έγραψε στα ελληνικά. Όσο βρισκόταν στην Μακεδονία, ο Ευριπίδης έγραψε ακόμα τις Βάκχες, επίσης στα ελληνικά. Κατά συνέπεια, το Μακεδονικό κοινό μπορούσε να καταλάβει τι έγραψε και τι άκουγαν. Ο πατέρας του Αλέξανδρου, Φίλιππος, κέρδισε αρκετές νίκες σε ιππικούς αγώνες στην Ολυμπία και τους Δελφούς, τα δύο πιο ελληνικά από όλα τα ιερά της αρχαίας Ελλάδας, όπου δεν επιτρεπόταν σε μη-Έλληνες να αγωνιστούν. Ακόμα πιο σημαντικό, ο Φίλιππος ορίστηκε διοργανωτής των Πύθιων Αγώνων στους Δελφούς το 346 π.Χ. Με άλλα λόγια, ο πατέρας του Μέγα Αλέξανδρου και οι πρόγονοί του ήταν εξολοκλήρου Έλληνες. Η ελληνική γλώσσα ήταν η γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο Δημοσθένης και η πρεσβεία του από την Αθήνα όταν επισκέπτονταν τον Φίλιππο επίσης το 346 π.Χ. Ένας άλλος Έλληνας του Βορρά, ο Αριστοτέλης, πήγε να σπουδάσει για περίπου 20 χρόνια στην Ακαδημία του Πλάτωνα. Στη συνέχεια, επέστρεψε στη Μακεδονία και έγινε ο δάσκαλος του Αλέξανδρου Γ΄. Μιλούσαν Ελληνικά στην σχολή που σώζεται ακόμα και σήμερα κοντά στη Νάουσα στην Ελληνική Μακεδονία.

Ο Αλέξανδρος είχε μαζί του σε όλες του τις εκστρατείες την έκδοση του Αριστοτέλη της Ιλιάδας του Ομήρου. Ο Αλέξανδρος διέδωσε την ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό σε όλη του την αυτοκρατορία, ιδρύοντας πόλεις και εγκαθιστώντας εκπαιδευτικά κέντρα. Εξού και βρίσκουμε επιγραφές που αφορούν χαρακτηριστικούς ελληνικούς θεσμούς όπως είναι το γυμνάσιο τόσο μακριά όσο στο Αφγανιστάν. Είναι γραμμένες στα Ελληνικά.

Πληρωμένη απάντηση για την ανεκδιήγητη στάση των σκοπιανών μας έρχεται και από την μακρινή Οξφόρδη. Εκεί όπου πρόσφατα με μια σεμνή τελετή εγκαινίων άνοιξε στο Μουσείο Ασμόλιαν μια μεγάλη έκθεση για το βασίλειο των αρχαίων Μακεδόνων, του οίκου των Τεμενιδών, με τίτλο: «Από τον Ηρακλή στο Μέγα Αλέξανδρο: Θησαυροί από τη βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων, ένα.... ελληνικό βασίλειο στην εποχή της δημοκρατίας». Ο διακεκριμένος ιστορικός της Οξφόρδης, Ρόμπιν Λέιν Φοξ, στη σύντομη εισαγωγική παρουσίαση της έκθεσης δάκρυσε ενώπιον συναδέλφων του και δημοσιογράφων, λέγοντας ότι πρόκειται για την κορυφαία αρχαιολογική έκθεση που έχει γνωρίσει. Κατά τον κ. Λέιν Φοξ, το ιστορικό μήνυμα της έκθεσης είναι ταυτόχρονα και πολιτικό: «Οι Μακεδόνες ήταν ένα ελληνικό βασίλειο στη βόρεια Ελλάδα και όσοι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι εκεί βρίσκεται η Μακεδονία επιδεικνύουν άγνοια και η θέση τους είναι εξωφρενική. Είναι σαν να λένε ότι η Οξφόρδη βρίσκεται στη Λευκορωσία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ….

Υ.Γ.: Η αρχαιοποίηση στα Σκόπια ξεπερνά κάθε ανθρώπινη ανοησία, αφού έφτασαν στο σημείο να απεικονίσουν τον Μέγα Αλέξανδρο, ως «Άγιο Αλέξανδρο το Μακεδόνα» μεταξύ των Αγίων της Χριστιανικής θρησκείας Ο «βανδαλισμός» έγινε στον τρούλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Στιπ, όπου ζωγραφίστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος ως «Χριστιανός Άγιος!»

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ένας γενίτσαρος

Ο πλέον σκληροπυρηνικός ηγέτης των τουρκοκυπρίων, δεν είναι πια στην ζωή. Απεβίωσε το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2012 σε ηλικία 88 ετών σε νοσοκομείο στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας. Ο Ραούφ Ντενκτάς γεννήθηκε το 1924. Ο πατέρας του, Ραΐφ Εφέντης, καταγόταν από το αμιγώς τουρκοκυπριακό χωριό της επαρχίας Πάφου Άγιος Επιφάνιος. Στο χωριό αυτό, όπως υποδηλοί και η ονομασία του, όλοι οι κάτοικοι ήταν απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων Χριστιανών. Το γενεαλογικό δένδρο του Ντενκτάς παραπέμψει σε μακρινούς φραγκοεβραίους και σε πολύ κοντινούς προγόνους Ορθόδοξους (είχε γιαγιά Ελληνοκύπρια! από την Πάφο).
Ο Ραούφ Ντενκτάς υπηρέτησε πιστά την αποικιοκρατική κυβέρνηση και ήταν ο ιδρυτής και πολιτικός εκφραστής της τουρκικής τρομοκρατικής οργάνωσης Τ.Μ.Τ. (Τurk Mukavemet Teskilati = Τουρκική Αντιστασιακή Οργάνωση), η οποία ιδρύθηκε με εντολή της Άγκυρας για προώθηση των τουρκικών σχεδιασμών για «Επανάκτηση της Κύπρου» που ετοίμασε το 1956 με δύο εκθέσεις του, κατ΄ εντολή της τουρκικής κυβέρνησης Μεντερές. Το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή από τα Χριστούγεννα του 1963 με την τουρκοανταρσία εναντίον των Ελληνοκυπρίων με στόχο την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την ανακήρυξη «Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου» (όπως την προανάγγελλε το έγγραφο Κουτσιούκ-Ντενκτάς, 14.9.1963).
Ο Ραούφ Ντενκτάς είναι υπεύθυνος για αμέτρητες στυγερές δολοφονίες Ελληνοκυπρίων, αλλά και Τουρκοκυπρίων που δεν συμφωνούσαν με τα διχοτομικά του σχέδια. Αρχής γενομένης το 1957 με τις δολοφονίες Τουρκοκυπρίων αριστερών που δεν υποτάχθηκαν στην φασιστική εξουσία του ως αρχηγού της πολιτικής πτέρυγας της ΤΜΤ. Ακολούθησαν εν ψυχρώ εκτελέσεις πολλών Ελλήνων Κυπρίων και αγονάτιστων Τουρκοκυπρίων όπως των Αϊχάν Χικμέτ, Αχμέτ Μουζαφέρ Γκιουρκάν, Ντερβίς Αλή Καβάζογλου-Κώστα Μισιαούλη κ.α. Ιδού τι έλεγε ο Ντερβίς Αλή Καβάζογλου, συνδικαλιστής και μέλος του ΑΚΕΛ, στο Δάλι λίγο προτού δολοφονηθεί στις 11/4/1965: «ο Ντενκτάς και οι ομοϊδεάτες του [...] είπαν ψέματα στον λαό και με δημαγωγίες για “ομαδικές σφαγές” και εκμεταλλευόμενοι τα αγνά αισθήματα του λαού, ξερίζωσαν από τον τόπο τους, από τα χωριά τους, από την πατρίδα τους, 30.000 αδέλφια μας και τους έριξαν σ’ αυτές τις άθλιες συνθήκες [στους θυλάκους]» ; (Αιματηρή Αλήθεια, σ. 104-5)…. «μια δράκα φασίστες [...] άρπαξαν την ηγεσία της τουρκικής κοινότητας» και «αυτοί είναι υπεύθυνοι για τα βάσανα του τουρκοκυπριακού πληθυσμού»; (Αιματηρή Αλήθεια, Λευκωσία, 2009, σ. 109). Ιδού και η θέση μιας μεγάλης μορφής των Τουρκοκυπρίων, του Ιχσάν Αλί για τα κρίσιμα γεγονότα του 1963-64: «Η τουρκική κοινότητα είναι θύμα προδοσίας που διέπραξε η τουρκική κυβέρνηση. Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι θύματα της κυπριακής κυβερνήσεως ή των Ελληνοκυπρίων. Όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η διαίρεση υπήρξε επιθυμία και εισήγηση των αποικιοκρατών, την οποία προωθούσαν καταχθόνιες δυνάμεις από το 1957…..[...] Είναι σ’ όλους γνωστό, ότι ο αρχιτρομοκράτης Ντεντκάς δήλωσε πέρσι [1964] στο ραδιόφωνο της Άγκυρας ότι η μετακίνηση των Τουρκοκυπρίων έγινε σκόπιμα για να επιτευχθεί η διχοτόμηση….Είναι πρόδηλον ότι οι Τούρκοι που ζουν μαζί με τους Έλληνες είναι πιο ασφαλείς από αυτούς που είναι εγκλωβισμένοι με τους συμπατριώτες τους.» (Ιχσάν Αλί στο ΡΙΚ, 28/9/1965, πβ. Αιματηρή Αλήθεια, σ. 116-7)
Τελευταία αποτρόπαια εγκλήματα του Ντενκτάς οι δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολομού Σολωμού, όπου ο φωτογραφικός φακός τον συλλαμβάνει να παρακολουθεί και να αποθανατίζει εκστασιασμένος στο οδόφραγμα της Δερύνειας τις στυγερές δολοφονίες των δύο ηρωομαρτύρων μας. Είχε προηγηθεί η «ανεξιχνίαστη» στα κατεχόμενα, εν ψυχρώ δολοφονία του αντι-ντενκτασικού δημοσιογράφου Κουτλού Ανταλί…

Υ.Γ.: Δέστε και πως ανακοίνωσε τον θάνατο Ντενκτάς μέσω εδικού εκτενούς αφιερώματος το ανθελληνικό BBC:«….πρώτος πρόεδρος της Τουρκικής Ομόσπονδης Πολιτείας και της διαδόχου της, της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» (χωρίς εισαγωγικά ή άλλες διευκρινίσεις…). Στον κατάλογο με τα ονόματα όσων είχαν προβεί σε εισφορά για το ευαγές ”τ/κ ίδρυμα εκπαίδευσης” αναγράφεται και το όνομα του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη!!!! Θου Κύριε!!!!

Ληστρική επίθεση της παγκόσμιας μαφίας…

Αναντίλεκτα η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και Εθνική δοκιμασία, με τις αφόρητες πιέσεις των σατανικών διεθνών κέντρων εξουσίας, μέρα με την μέρα να αυξάνονται και να εντείνονται. Παρ΄ όλα αυτά, όμως, υπάρχουν πάντα περιθώρια ανάλογων κατά περίπτωση και περίσταση αντιδράσεων, και σωστών χειρισμών. Η Ελλάδα που χρειάζεται την πολύτιμη συμβολή όλων μας για να απαλλαγεί από την ληστρική επίθεση της παγκόσμιας μαφίας!
Ποιό είναι λοιπόν αυτό το «αόρατο» χέρι που εξακολουθητικά και μεθοδευμένα απεργάζεται με ιδιαίτερη συνέπεια την εθνική μας αποδόμηση; Ας δούμε μαζί σήμερα μια από τις πολλές βασικές αιτίες αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής δοκιμασίας. Να πάμε λίγα χρόνια πίσω, σε μια χρονική περίοδο όπου το ένα μετά το άλλο τα ελληνικά πολυκαταστήματα γίνονταν στόχος αδίστακτων εμπρηστών που εκτελώντας ένα σατανικό σχέδιο αποδόμησης της ελληνικής οικονομίας τα παρέδιδαν το ένα μετά το άλλο στις φλόγες, με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Αθήνα του 1980-1981, όπου μέσα σε λίγους μήνες κατάστρεψαν σχεδόν όλες τις μεγάλες Ελληνικές επιχειρήσεις πολυκαταστημάτων, ως δήθεν καπιταλιστικούς στόχους, δήθεν τρομοκρατικών οργανώσεων!
Η πρώτη μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στις 19 Δεκεμβρίου 1980 με την ταυτόχρονη πυρπόληση του “ΜΙΝΙΟΝ” στην οδό Πατησίων και του “ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ” στην οδό Σταδίου στην Αθήνα. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, η ταυτόχρονη έναρξη και των δύο πυρκαγιών και η παράδοση στις φλόγες όλων των ορόφων από την αρχή κατέστησαν την πυροσβεστική επιχείρηση τιτάνια. Ήταν τέτοιο το μέγεθος της καταστροφή που επιτόπου για ενημέρωση κατέφθασαν ο τότε Πρωθυπουργός Γ. Ράλλης και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Δαβάκης. Παρόμοιο εφιαλτικό σκηνικό επαναλήφθηκε μετά από ένα εξάμηνο, πάλι τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Ιουνίου 1981 με την ταυτόχρονη πυρπόληση αυτή την φορά του ‘ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ” στην πλατεία Δημαρχείου και του “ΑΤΕΝΕ” στην οδό Σταδίου. Οι πυκνοί καπνοί κάλυψαν όλο το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ οι φλόγες έκαναν μέρα όλο το εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Ένα μήνα μετά οι άγνωστοι εμπρηστές ξανακτυπούν. Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου 1981 σειρά έχει το πολυκατάστημα “ΔΡΑΓΩΝΑΣ” το οποίο είναι και το μοναδικό που υπέστη μικρές μόνο ζημιές. Τρεις μέρες μετά, στις 7 Ιουλίου 1981 και πάλι απόγευμα, το εφιαλτικό σκηνικό μεταφέρεται στον Πειραιά. Το 8ώροφο πολυκατάστημα “ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ” περικυκλώνεται από πυκνούς καπνούς, με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα.
Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εισβολή όλων των αντεθνικών πολυεθνικών εταιρειών... που σε συνδυασμό με το έγκλημα του χρηματιστηρίου, την ασυδοσία των τραπεζών και την μεθοδευμένη αποδόμηση της πρωτογενούς παραγωγής (βλέπε πρόγραμμα αγροτικών επιδοτήσεων, θάψιμο των αγροτικών προϊόντων μας στις χωματερές, κλείσιμο παραγωγικών μονάδων, κ.α.) και την μετανάστευση όλων των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων στα γειτονικά Σκόπια και την Βουλγαρία δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο απειλεί συθέμελα σε κάθε επίπεδο την συνοχή της πατρίδας μας.

Υ.Γ.: Αναλογίζομαι μου έλεγε προχθές ένα καθ’ όλα υποψιασμένος πολίτης που να είναι όλοι εκείνοι οι δήθεν υπερασπιστές των αδυνάτων που με ψήλου πήδημα πατούσαν την σκανδάλη και σκότωναν… Με όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα λέτε να έχει δίκαιο ο φίλος μας που υποστηρίζει ότι μάλλον και αυτοί είναι μέρος του ίδιου σάπιου πολιτικού συστήματος. Λέτε!!!!